Hamilelik haberi nasıl duyurulur?

Hamilelik haberi nasıl duyurulur?

791

Gün gelir hayalini kurduğumuz insanla hayatlarımızı birleştiririz. Bir ömür aynı yastıkta gelecek mutluluğa “Evet!” dediğimizde, bunun arka planında çocuklarımızın olma fikri yatar. Çocuk her evin neşesi, kimi zamanda evliliğin kurtarıcısıdır. İşte bu çocuklara ilk hamile kalındığında anne adayının mutluluğuna diyecek yoktur. Hele de ilk çocuksa evleri cümbüş yerine döner. Ama her anne bu haberi ilk verdiklerinde ailelerinin ve eşlerinin tepkisini merak eder. Sizi de bugünlerde böyle bir haber vermenin telaşı sardıysa beraber bakalım Hamilelik haberi nasıl duyurulur? konusuna.

Hamilelik haberi nasıl duyurulur konusunda şok etkisi yaratın

Hamile olduğunuzu işe hiçbir espri ya da eğlence katmadan söylemek size de haksızlık gibi gelmiyor mu? O zaman bakalım Hamilelik haberi nasıl duyurulur? konu içeriğine.

  • Bu mutlu haberi t-shirt’lere bastırabilirsiniz. Ailenize bu haberi illa sözlü şekilde beyan etmenize gerek var mı? “Teyze oluyorum, dede oluyorum.” gibi yazılar eşliğinde hamileliğinizi herkese ilan edebilirsiniz.
  • Şans kurabiyesi hazırlayabilir, içine de “Müjde, baba oluyorsun.” yazabilirsiniz.
  • İlk tanıştığınız zamanlara ait fotoğrafların arkasına baba olacağını yazarak müjdeleyebilirsiniz.
  • Eşinize bebeğe dair bir ayakkabı ya da patik alıp hediye paketi içerisinde verebilirsiniz.
  • Eşiniz işten eve geldiğinde akşam yemeği olarak önüne bebek maması koyabilirsiniz. Şaşıracaktır.
  • Ona bir puzzle hazırlatın. Tüm parçalar bir araya geldiğinde üzerine “Baba oluyorsun.” yazısı belirsin.
  • Bir fotoğrafçı ile anlaşabilirsiniz. Durumdan daha önceden haberi olan fotoğrafçı ilk fotoğrafı çekerken gülümsemenizi ve “cheese” demenizi istesin. Sıra ikinci fotoğrafa geldiğinde yine cheese demenizi isteğinde yüksek sesle “Baba oluyorsun.” diyebilirsiniz. Donup kalacaktır bir süre. Aldırmayın. Düzeldiğinde kocaman bir gülümseme ile size sarıldığında çok mutlu olacaksınız.

Hamilelik haberi nasıl duyurulur? konusunu abartmayın

Hamilelik haberi nasıl duyurulur? konusunda böyle eğlenceli fikirleri verdikten sonra yine de dozu çok aşmamanızı öneririz. Fikir ne kadar eğlenceli olursa olsun, karşı tarafın kaldıramayacağı bir şekle girerse hayatınızın en mutlu haberini verirken hiç de güler yüzlü olmazsınız. İçinizde kalır ve üzülürsünüz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.