Lady Gaga’nın en ilginç kostümleri 

Radio Gaga parçasından esinlenerek kendine sahne ismini Lady Gaga’yı tercih eden şarkıcı giydiği kostümleri ile sınırları zorlamış ve zorlamaya da devam etmektedir.

563

Radio Gaga parçasından esinlenerek kendine sahne ismini Lady Gaga’yı tercih eden şarkıcı giydiği kostümleri ile sınırları zorlamış ve zorlamaya da devam etmektedir. Et kıyafeti ile gündemin konuşulan kişileri arasında yer alan Lady Gaga’nın en ilginç kostümleri sadece bununla sınırlı değildir. 19 yaşında iken ailesine ihtiyacı olmadığını göstermek için üç ayrı işte çalışarak kendine yeni bir hayat kurmuş olan şarkıcı hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi yapmaya hazır olduğunu da göstermiştir. Kendi başına hayallerinin peşinde koşarken plak şirketlerinden devamlı ret cevabı alan Lady Gaga kendine ait sınırları aşan tarzı ile şimdilerden en çok satış yapan kadın sanatçılar arasında yerini almış durumdadır. Sadece kıyafetleri değil Oscar gecesinde kendisi hakkında yaptığı açıklama bile onun farklılığını göstermeye yetmiştir.

Lady Gaga’nın En İlginç Kostümleri ve Pop’un Yeni Kraliçesi

Dünya çapında pop müziğinin kraliçesi olarak Madonna kabul edilmiştir. Oysaki Lady Gaga’ya göre Madonna pop müziğinin kraliçesi değildir. Ona göre popun kraliçesi Britney Spears’tır. Joanne albümü ile Billboard listesine 1. Sıradan giriş yapan sanatçı 201 bin satış yaparak popun yeni kraliçesi olmaya hak kazanmıştır. Lady Gaga’nın en ilginç kostümleri ve albümleri onun 10 yıl içerisinde en iyi çıkış yapan bir numaralı bayan sanatçı olmasını sağlamıştır. Hayranlarının desteğine çok önem veren şarkıcı 20 saniye boyunca aynı nota üzerinde durabiliyor ki bu çok az sanatçı tarafından yapılabilmektedir. 20 saniye boyunca aynı notada durabilen sanatçılar arasında Christina Aguilera ve Mariah Carey  bulunmaktadır.

Lady Gaga’nın en ilginç kostümleriŞöhret ve Lady Gaga’nın En İlginç Kostümleri

Tam bir şöhret delisi olan Lady Gaga, şöhreti bir ilaç olarak nitelendirmekte ve insanın kendindeki gücün farkına vardığında daha fazlasını istediğini ifade etmektedir. Lady Gaga’nın en ilginç kostümleri arasında 2010 yılının en önemli moda olayı olarak da kabul edilen et elbisedir. Olay olan bu elbise birileri tarafından eleştirilirken taraftarları tarafında çok beğenilmiş ve tarz olarak kabul edilmiştir. 2010 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde giydiği bu elbise hayvan hakları savunucuları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kurutulan et elbise 2011 yılında Rock and Roll Hall of Fame’de sergilenmiştir. Yıldız oldum temalı yıldız kıyafeti, mini şortu, her giydiği fazlaca yüksek topuklu ayakkabılar, çıplak vücudunu kaplayan baloncuklar, disko efektli kıyafeti, taşlarla süslü Viking şapkası ilginç kıyafetlerinden sadece birkaç tanesidir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.