8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bugün  8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Dünya kadınlar ile güzeldir ve kadınlar dünyadaki en güzel hediyelere, ödüllere layıktır. Kadın kendinden emin bir şekilde yeryüzünde ilerlerken önüne çıkan engelleri tüm inceliği ve güzelliği ile aşmaktadır.

Kadınlar Gününde En Büyük Destek Erkeklerden

Kadın varsa dünya güzeldir. Kadınların aşağılandığı ve değer görmediği toplumlarda ilerleme söz konusu olamaz. Kadın dünyada var oldu ve hep var olacaktır. Bu sebeple hayatın her anında ve her alanında kadınlara yer açılması gerekmektedir. Kadın çalışır, üretir ve her şeyin en güzelini yapar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü aslında çalışma hayatında varlığını gösteren kadınların bu alanda var olmaya devam etmesi için yapılan bir birlik ve birbirini destekleme çalışmasıdır. Kadın erkeğin en büyük destekçisidir. Erkeklerden de aynı performans beklenmektedir. Kadına destek kadınlardan zaten geliyor. Şimdi sıra erkeklerde.

Tek Bir Gün Değil Her Gün Kadınlar İçin

Kadınlar yılın her günü hayatımızda varsa ve onlarsız bir hayat düşünülemiyorsa o zaman “Tek Bir Gün Değil Her Gün Kadınlar İçin”. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

KADIN ANNEDİR

KADIN SEVGİLİDİR

KADIN DUYGUSALDIR

KADIN ÇOK ÇALIŞIR

KADIN ÜRETİR

KADIN İYİ BİR EŞTİR

KADIN HAKKINI ARAR

KADINLAR SUSTURULAMAZ

KADINLARLA MÜCADELE EDİLMEZ

KADIN DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ VARLIKTIR

TÜM KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Comments (0)
Add Comment