En Güzel Şemsiye Modelleri Hangileridir?

Güzel havaların ardından bol yağışlı günlerin bizi beklediği, kimine göre güzel (tabii sıcak evden belki çay içerken pencereden seyretmesi!), kimine göre rahmet olan yağmur, kar vb. yağış türlerine karşı kendimizi hazır hissetmek için çoğumuz elimizin altında şemsiye olsun isteriz. Güneşten korunmak için şemsiye alanları da unutmamak lazım değil mi? Şimdi en güzel şemsiye modelleri konumuza gelelim:=)

Peki şemsiye alırken sadece ihtiyacımızı mı düşünürüz? Tabii ki Hayır! Aynı zamanda şık olmalı,  güzel olmalı, elbisemizle uyumlu olmalı, hatta işimize uygun olmalı ki kendimize uygun en güzel şemsiye modelleri arasından birini seçmiş olalım.

Şemsiyenin önemini, kaliteli olması gerektiğini bilmeyenimiz yoktur. Peki aksesuar diyebileceğimiz şemsiyemizin güzel olmasını nasıl sağlarız? En güzel şemsiye modelleri nasıl bulunur, nereden alınır hususu biraz ayrıntı bir iştir. Bundan dolayıdır ki kimimiz fiyatına takılırız kimimizde ‘artık şemsiyeye gerek yok, zaten her yere arabayla, olmadı otobüs, metro vs. ile gidiyorum’ der ve sürekli şemsiye almamamız konusunda güzel bir mantığa bürüme ile işin içinden çıkarız. Zaten önemli olan şemsiye almaya karar vermektir. Sonrası yaeş, dost, arkadaş tavsiyesi ya da internette birazcık sörf ile halledebileceğimiz bir meseledir.

en güzel şemsiye modelleri

En güzel şemsiye modelleri nasıldır?

  • İşimize, yaşımıza, bulunduğumuz ortama göre rengi, şekli değişebilir.
  • En güzel şemsiye modelleri deyince kalite olmazsa olmaz şarttır.
  • Cinsiyetinize göre ayırım önemlidir.
  • Seçimde renk ve desen aynen cüzdan, çanta, kemer gibi önem arz eder.

Genelde yağmurdan korunmak için kullanılsa da güneşten korunmak için kullananlar da olabilir. Bu durumda parlak, zarifve beyaz renkte olduğu gibi güneşi yansıtıcı renkler tercih edilebilir.

Yine en güzel şemsiye modelleri denilince şık, zarif, kaliteli olup olmadığı ve fiyatı aklımıza gelmektedir. Ama öncelikle dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır:

  • Kumaşı su geçirmez
  • Katlanması kolay
  • Otomatik ya da manuel (tercih)
  • Bakımı kolay
  • Sap yani tutacak kısmın malzemesi ve size uygunluğu
  • Tel sayısı vb. Hususlara bakıldığında bile birçok işinize yaramayan ürünü elemiş olacaksınız.

Bundan sonrası cebinizdeki para ve zevkinize kalmış.

SEÇECEĞİNİZ EN GÜZEL ŞEMSİYE MODELLERİ

Cinsiyetiniz, zevkiniz, işiniz ve karakterinize göre değişiklik gösterebilecektir. Bu yazıyı okuduktan sonra internette satış yapan bir siteye girdiğinizde hangi markalar olduğunu göreceksiniz.

Burada markaları sayarak ya da pahalılığını anlatarak sizleri kısıtlamak istemeyiz. Aman yağmurda şemsiyesiz kalmayın! Kolay gelsin…

modellerişemsiye
Comments (0)
Add Comment