Ekose sokak modası

Ekose sokak modası

223

İskoçya’dan tüm dünyaya yayılan, farklı çizgisi ve renkleriyle göz dolduran ekose desen, 2018 yılında da olmazsa olmaları arasına girmeyi başardı. Zaman zaman tek parça bazen de tüm kıyafete yansıyan ekose sokak modası, bu sene de göz doldurmaya devam ediyor. Eğer yaptığınız bir işin içinde hayal gücünüzü canlandırmak istiyorsanız, üzerinizde mutlaka bu kalıba uygun bir şeyler bulunsun. Sadece kıyafet olmak zorunda da değil; şalınız ya da eldivenleriniz bu modaya tamamen uygun olacaktır.

Ekose ile gelen yaratıcılık

Klasik düşüncelerden sıkılmışsanız size muhteşem haberlerimiz var.

  • Düz renk bir elbise ve montla asla farklılaşamaz, toplum içinde sivrilemezsiniz. Hal böyle olunca da bırakın içiniz dışınız ekose olsun. Aynı ekose desenli bluzlar, etekler ve montlar ile girdiğiniz ortamda hemen fark edilebilirsiniz.
  • O gün biraz kafanız karışıksa ve ne giyeceğinize karar veremiyorsanız farklı desenleri birleştirerek ekose sokak modası için yeni bir akım başlatabilirsiniz. İçinize giyeceğiniz elbise farklı renk ve desende, dışınıza alacağınız mont ya da diğer giysiler farklı desende olabilir ya da biraz nostalji için yine farklı desenlerde kazak ve pantolon tercih edebilirsiniz.
  • Kullanacağınız uzun yelek ve elbiselerde ekose kareleriniz ne kadar büyükse, o kadar dikkat çekersiniz. Tabi ki diğer tüm parçalarınızın tek ve düz renk olması şartı ile…
  • “Ben daha sadeyim.” diyorsanız da ekoseyi sadece aksesuarlarınızda tercih edebilirsiniz. Ekose desene sahip saatler, şallar hatta gözlükler bile sizi daha çekici yapacaktır.

Türüne göre ekose

  • Maskülen tarzı sevenler için ekose sokak modası, beyaz-gri-siyah ceket ve pantolon takımları ile can buluyor. Bu takımları düztaban ayakkabılarla tamamladığınızda ise sıradan bir iş gününe hazırlığınızı tamamlamış oluyorsunuz. Stiletto ile harmanlarsanız da üst düzey bir toplantı için hazırsınız demektir.
  • O gün daha romantik bir randevunuz varsa ekose kazağınızı, altına gömlek ve pileli etek ile kombinleyebilirsiniz. Aksesuar olarak kemerler ve şapkalar size çok yakışacaktır. Kazağınıza biraz daha vurgu yapmak istiyorsanız koyu renk ruj sürebilirsiniz.
  • Dar bir kot pantolon üzerine giyeceğiniz baklava desenli ekose bir kazakla da sinemaya gitmeye hazırsınız demektir. Böyle bir kombin yapıyorsanız ayakkabı ve çantanızı abartmayın. Orta boyda bir spor çanta ve hafif topuklu bir ayakkabı ile günün en güzel kızı siz olabilirsiniz.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.